Hartaandoeningen

Dierenkliniek Rijen is hét verwijscentrum voor al uw cardiologische vragen en patiënten.

Wij hebben hiervoor specialistische kennis en kunde in huis op het gebied van de cardiologie en daaraan verwante vakgebieden zoals interne geneeskunde, anaesthesiologie / narcose, intensieve zorg en radiologie, waardoor wij u goed van dienst kunnen zijn bij het uitwerken en behandelen van uw dier.

Binnen de kliniek voor de cardiologie richt dierenarts Veronique Liekens zich binnen op het uitwerken van de cardiologie patiënten en -vraagstukken, zij wordt hierbij ondersteund door Dierenarts Pascale Smets die een belangrijke rol speelt bij het uitwerken van complexe patiëntgevallen. Hiernaast speelt Pacale binnen Dierenkliniek Rijen een belangrijke rol bij het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek op zowel landelijk als internationaal niveau.

De vaste dagen dat er iemand is voor cardiologische echo’s zijn maandag en donderdag.

Op onze site kunt u meer lezen over de volgende onderwerpen:

Wij kunnen u van dienst zijn bij diagnostiek en behandeling van alle aangeboren en verkregen harziekten bij hond en kat, maar ook voor screening op HCM, DCM of aangeboren hartziekte bij fokdieren kunt u bij ons terecht.

In het linker menu kunt u klikken op één van de trefwoorden om meer informatie te krijgen over een bepaalde hartziekte, de aanwezigheid van een hartruis en de werking van een gezond hart