Over Dierenkliniek Rijen

Dierenkliniek Rijen is een jonge moderne kliniek voor gezelschapsdieren. We behandelen honden, katten, konijnen en knaagdieren. De medewerkers van de kliniek streven ernaar om samen met u uw huisdier zo gezond mogelijk te krijgen en te houden. Daarbij staat het welbevinden van uw dier centraal en houden we rekening met uw wensen. Mocht uw dier onverhoopt ziek worden, dan zullen we gericht en doelmatig naar een diagnose zoeken, zodat we uw dier daarna zo goed mogelijk kunnen behandelen.

U kunt bij ons terecht voor zowel ziektepreventie als diagnose en behandeling van uiteenlopende ziekteverschijnselen (zie: Vakgebieden). Om u goed van dienst te kunnen zijn werken we uitsluitend op afspraak. We zijn telefonisch bereikbaar voor het maken van afspraken op werkdagen van 9.00 uur tot 18.00 uur. Hoewel al onze dierenartsen op de hoogte zijn van de gegevens van uw dier, kunt u natuurlijk altijd een voorkeur aangeven voor een van onze artsen.

De balie is geopend op werkdagen van 9.00 uur tot 19.00 uur. U kunt terecht aan de balie voor advies, diervoeding, medicijnen en het maken van afspraken.
Op deze pagina's kunt u meer zien en lezen over onze praktijk, haar medewerkers en hun activiteiten op het gebied van onderzoek, voorlichting en wetenschap.